Eines i consells per afrontar la fatiga pandèmica

Una setmana més obrim consulta amb la fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers Lucía Barca. En aquesta ocasió ho feim per parlar d’una paraula que hem sentit repetida en els darrers mesos: la fatiga pandèmica.

Fa pràcticament un any, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar pandèmia mundial per la COVID-19 i mica a mica ha començar a passar factura. Però, de què parlam quan parlam de fatiga pandèmica?

Lucía destaca que “són una sèrie de síntomes físics i mentals derivats de la COVID-19″. A més, subratlla que “la OMS ja adverteix que més del 60% de la població europea pateix aquest síndrome”.

La infermera esportiva analitza les claus per a dur el millor possible aquesta situació pandèmica. D’una banda, destaca que és important “cuidar els nostres pensaments“, això és “triar el què pensam en cada moment”. També convé “no aillar-mos completament” i “dur una vida esportiva i activa“.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *