La Vuelta presenta el recorregut per l’edició d’enguany

Aquest dijous s’ha presentat al Fórum Evolución de Burgos el recorregut de la Vuelta a Espanya 2021, que es celebrarà del 14 d’agost al 5 de setembre. La principal novetat és que la cursa començarà a la Catedral de Burgos i acabarà a la Catedral de Santiago de Compostel·la. A diferència de les darreres edicions, Cibeles no acollirà els darrers kilòmetres de la Gran Volta.

Els primers vuit kilòmetres dels 3.336,1 prevists seran una contrarrellotge individual a Burgos en un circuit urbà. L’edició d’enguany tocarà els diferents punts de la geografia espanyola, com Sòria, Guadalajara, Conca, Albacete, València, Alacant, Múrcia, Màlaga, Jaén, Còrdova, Cantabria o A Coruña, entre d’altres.

El mallorquí Enric Mas va ser el millor ciclista jove de la darrera edició del 2020 (amb un temps de 72 hores, 49′ 48″) i enguany vol donar una passa endavant per acabar la cursa en la lluita pel podi.

En la presentació de la temporada del seu equip, el Movistar Team, va destacar que “els objectius són els mateixos que l’any passat: el Tour i La Vuelta. Intentarem donar el millor de nosaltres i gaudir”.

Infografia: La Vuelta (pàgina web)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *