Hamal Villar, Malen Barceló, Toni Mercadal i Amanda Martín triomfen a la CxM Serra Nord

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la IV CxM Serra Nord, que ha tingut dues sortides: una en dissabte i l’altra en diumenge. La prova ha consistit en la superació d’una distància de 18 kilòmetres amb un desnivell de 343 metres +774 m-.

En la prova de dissabte, Toni Mercadal en modalitat masculina i Amanda Martín en femenina s’han fet amb el triomf. Mercadal ha firmat un extraordinari temps d’1 hora 7 minuts i 8 segons, mentre que Amanda Martín ha tingut un temps oficial d’1 hora 23 minuts i 50 segons.

A la prova de diumenge la glòria ha estat per Hamal Villar, que ha aturat el cronòmetre en 1 hora 11 minuts i 32 segons. Malen Barceló s’ha fet amb el triomf en la modalitat femenina, després de creuar la línia de meta en 1 hora 29 minuts i 5 segons.

Fotografia: @cxmserranort (Google Fotos)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *