Álex Flórez: “Tenc ganes i il·lusió i mentre el cos aguanti continuaré fent kilòmetres”

Quan parlam d’Álex Flórez ho feim de tot un clàssic de la marxa atlètica a les Illes Balears. Aquest proper mes de maig complirà 50 anys i no ha deixat mai de fer kilòmetres en diferents modalitats: “Sóc una persona que tenc ganes i il·lusió i mentre el cos aguanti continuaré fent kilòmetres “, explica.

Fa 35 anys, al 1986, va guanyar una cursa de marxa a Costa de la Calma, a Calvià, i de llavors ençà continua acumulant victòries. La darrera es va produir fa uns dies, el passat 24 de gener, al Campionat de Balears disputat sobre una distància de 10 kilòmetres.

Flórez explica que, a les portes dels 50 anys, vol cuidar el seu cos per seguir gaudint de les curses: “Ara m’he plantejat a anar a un nutricionista o un massatgista, tot per ajudar a que el cos aguanti. Cosa que amb 20 anys no em plantejava”, reconeix.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Álex Flórez (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *