Es constitueix la Comissió Assessora del 125 aniversari de la Federació Balear de Ciclisme

Aquest cap de setmana s’ha constituit a la Vila de Sineu la Comissió Assessora del 125 aniversari de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears (FCIB).

Els membres que formen part d’aquesta comissió són Joan Llaneras, en representació del Govern de les Illes Balears (GOIB), Miquel Roca, del Consell de Mallorca, Antoni Vallori, Andreu Canals, Jordi Gual i Pere Fullana, en condició de comissionaris de l’aniversari, i Fernando Gilet com a president actual de l’organisme federatiu.

Està previst que aquesta comissió col·labori amb la investigació que el Departament d’Història de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha començat enguany, encapçalada pel Dr. Pere Fullana.

La Federació ha confirmat que, una vegada constituida aquesta Comissió, “moltes persones que formen, coneixen o han protagonitzat aquests 125 anys de ciclisme a les Illes Balears seran considerades a participar en aquest gran projecte que abraça esport, competició, cultura, indústria i mobilitat”.

Fotografies: Federació de Ciclisme de les Illes Balears (FCIB)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *