La Trail dels Fars 2021 s’ajorna al mes d’abril

L’organització de la Trail dels Fars 2021 ha confirmat que la prova finalment es disputarà, si la situació sanitària ho permet, els dies 24 i 25 d’abril.

En principi, estava previst que es celebràs els dies 6 i 7 de febrer, però l’entrada de Menorca en la fase 4, com a mínim fins el dia 30, explica l’organització, dificulta la concessió de permisos per a preparar l’esdeveniment.

A més, l’organització destaca que “com a organitzación, creim que és la decisió més responsable i necessaria“. La Trail de Fars tenia previst ser la primera prova del circuit Illa de Trails , però després d’aquest ajornament, la primera prova serà la Trail dels Barrancs, que es celebrarà el 28 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *