Enric Mas: “L’objectiu enguany és el Tour i La Vuelta”

El Movistar Team on corren els balears Enric Mas, Lluís Mas i Albert Torres ha presentat aquest dijous a Tres Cantos (Madrid) els seus equips per aquesta temporada 2021. L’acte ha servit per a conèixer les noves cares de l’equip espanyol tant masculí com femení. En aquest darrer hi destaca la de la neerlandesa Annemiek Van Vleuten, actual campiona d’Europa.


A més, a l’equip masculí hi ha cinc novetats: els espanyols Gonzalo Serrano i Iván García Cortina, la gran esperança nacional per a les clàssiques, el colombià Miguel Ángel López i l’austríac Gregor Mühlberger, així com Abner González, primer ciclista de Puerto Rico al World Tour.

El mallorquí Enric Mas, un dels homes més destacats de l’equip juntament amb Alejandro Valverde, no ha amagat que aquest 2021 “és un any especial després del 2020 que hem passat. Els objectius són els mateixos que l’any passat: el Tour i La Vuelta. Intentarem donar el millor de nosaltres i gaudir”.


A més, és ambiciós a la volta francesa: “Pogacar i Roglic són dos corredors com la resta. Arribarà un moment en el que els podrem batre. L’objectiu al Tour és fer-ho un poc millor que l’any passat. Començarem la cursa pensant en ser a la caixa i aixi com transcorri la cursa veurem què passa”.

F: Movistar Team (Youtube)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *