Joan Florit: “De petit abans d’aprendre a nedar ja em tirava de les roques”

Quan parlam de Joan Florit, conegut com ‘es Fly’, parlam d’un dels millors saltadors del món en la modalitat dodsing, conegut també com el freestyle o, com defineix ell, l’estil lliure del salt olímpic.

Florit viu en la recerca del salt perfecte. Al llarg dels darrers anys ha fet kilòmetres i kilòmetres a la recerca de la millor roca per a convertir-lo en un trampolí. El saltador reconeix que “sempre m’ha agradat molt l’adrenalina. Des de la finestra de casa meva veia de petit les roques. Abans de saber nadar ja em tirava de les roques”.

El menorquí destaca que amb aquesta afició ha descobert el món: “Aquí a Menorca aquest tipus de bot és molt tradicional. Ens pensàvem que això era únic d’aquí de Menorca, però no, n’hi ha a tot el món“.

Florit explica que “el que més m’agrada de fer aquests bots és el ser creatiu, crear un bot nou cada any. Tots de qualque forma som artistes“.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *