S’ajorna el 5K Platja den Bossa a l’1 de març

La situació d’emergencia sanitària per la COVID-19 que estè visquent Espanya en general i les Illes Balears en particular comença a afectar de ple en l’organització de les primeres curses d’aquest any nou 2021.

Aquest cap de setmana es confirmava l’ajornament de la Challenge a Mallorca. També s’ha confirmat un nou ajornament de la prova 5K Platja d’en Bossa.

Inicialment estava prevista per a que es celebràs a finals del passat mes de desembre. A causa de l’augment de l’incidència de la pandèmia es va decidir ajornar la prova a finals de gener. Però l’organització ha decidit tornar a ajornar l’esdeveniment.

El Club d’Atletisme d’Eivissa ha confirmat en un comunicat oficial el canvi de data: “Comunicam que ajornam ‘5K Platja d’en Bossa’ a l’1 de març, Dia de les Illes Balears. Els corredors que no puguin participar en la nova data poden sol·licitar la devolució de la seva inscripció“.

Per tant, si ho permet la COVID-19, la ‘5K Platja d’En Bossa’, que tenia que disputar-se en les darreres hores del 2020, es celebrarà l’1 de març a les 9:00 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *