La COVID-19 obliga a l’ajornament de la Challenge a Mallorca

La 30a edició de la Challenge Ciclista a Mallorca, que estava programada pels dies 28 i 31 de gener, s’ha hagut d’ajornat a causa de les noves restriccions decretades pel Govern de les Illes Balears degut a l’augment de contagis per la COVID-19.

L’organització ha confirmat que “les autoritats sanitàries no han considerat possible la realització de la prova davant les noves restriccions que s’aplicaran des d’aquest dimarts 12 fins el dia 26″.

Això sí, l’organització ha confirmat que ja s’ha posat en contacte amb el Consell de Ciclisme Professional (CCP) per a solicitar a la Unió Ciclista Internacional (UCI) un canvi de dates i celebrar la cursa entre els dies 13 i 16 de maig.

F: Challenge Ciclista a Mallorca (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *