La Federació d’Atletisme ajorna les competicions de Mallorca fins el 17 de gener

L’onada de contagis de COVID-19 als darrers dies ha obligat a la Federació d’Atletisme de les Illes Balears a donar una passa endavant i ajornar totes les competicions previstes fins el 17 de gener a l’illa de Mallorca.

Així ho ha confirmat l’organisme que presideix Biel Gili en la primera circular publicada en aquest recent estrenat 2021: “La Federació d’Atletisme de les Illes Balears ha decidit paralitzar l’activitat atlètica a l’illa de Mallorca fins el dia 17 de gener inclòs”.

Aquesta decisió suposa l’ajornament de dues prova. D’una banda, el Control Escolar i Federat del dia 16 de gener. Però també el Cross VIVA Es Raiguer – CT Master Cross del pròxim 17 d’aquest mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *