La Challenge a Mallorca confirma els equips Pro Team UCI

Aquest any 2021 començarà amb una fita essencial al món del ciclisme a les Illes Balears. Del 28 al 31 de gener es disputarà la XXX edició de la Challenge Ciclista Mallorca.

L’organització ha confirmat els equips Pro Team UCI que participaran en aquesta nova edició. N’hi haurà quatre de nacionals: Burgos-BH, Caja Rural-Seguros RGA, Euskaltel Euskadi i Kern Pharma. També n’hi haurà dos italians (Eolo-Kometa i Vini Zabu Brado KTM), un francès (Arkea-Samsic), un danès (Uno-X Pro Cycling Team), un belga (Sport Vlaanderen-Baloise) i un rus (Gazprom-Rusvelo).

A aquests equips s’hi han d’afegir els set del World Tour que va confirmar l’organització el passat mes: el Movistar Team, dels balears Enric Mas, Lluís Mas i Albert Torres i l’UAE Team Emirates del vigent campió del Tour de França Tadej Pogacar.

També participaran en aquesta edició de la Challenge Volta a Mallorca el Team Green Edge (Nova Zelanda), el Bora-Hansgrohe (Alemanya), l’Intermarché Wanty Gobert (Bèlgica), l’Israel Start-up Nation (Israel) i el Team Ineos (Regne Unit).

La confirmació de tots aquests equips confirma una il·lusionant edició on les millors bicicletes del món cercaran coronar-se a Mallorca.

Fotografia : Challenge Mallorca (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *