Juan Manuel de Lózar i Andrea Pons s’imposen a la travessa del port de Maó

Aquest cap de setmana s’ha celebrat, a la fi, la travessa de Nadal al port de Maó, que inicialment estava prevista per Sant Esteve, però que es va ajornar pel mal temps. Un total de 14 participants van desafiar el fred i la baixa temperatura de l’aigua, que estava a 11 graus.

La prova va tenir un caràcter solidari, ja que els participants havien d’entregar una jogueta per col·laborar amb el programa solidari de la Creu Roja ‘Cap infant sense regal’.

El guanyador de la prova va ser Juan Manuel de Lózar, que va completar els 400 metres de la travessa en 4 minuts i 33 segons. En la part femenina, la nedadora més ràpida va ser Andrea Pons, que va completar el recorregut en 8 minuts i 26 segons.

Escolta la notícia

Fotografia: Club Natació Maó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *