Comença el compte enrere per l’IRONMAN Mallorca 2021

Un dels grans al·licients d’aquest recent estrenat 2021 és el retorn de l’IRONMAN Mallorca a l’illa de Mallorca el proper 15 de maig. Després de 5 anys d’espera, la gran prova tornarà a la major de les Balears just una setmana després de l’IRONMAN 70.3 d’Alcudia, previst pel 8 de maig.

La prova estarà composta per 3,9 kilòmetres de natació per la badía d’Alcudia per posteriorment recórrer 180 kilòmetres en bicicleta. La part ciclista es durà a terme per un circuit que comprendrà pobles com Santa Margalida, Son Serra de Marina, Artà o el Port d’Alcudia.

Finalment, l’IRONMAN acabarà amb una marató de 42 kilòmetres en un circuit pla al llarg de la platja d’Alcudia. Les inscripcions ja estan obertes i es repartiran els mateixos premis tant per homes com per dones, des de 15.000 euros pels guanyadors, fins 1.000 per el desè classificat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *