Xisco Colom: “Ara a Balears es fan competicions que fa 15 anys eren impensables”

El 2021 que és a punt d’arribar es celebraran eleccions a la Federació Balear de Muntanya i Escalada (FEDME). A Feim Kilòmetres hem parlat amb Xisco Colom, actual president en funcions de l’organisme, que no optarà a la reelecció i donarà pas a noves idees: “Quan jo vaig arribar a la presidència no hi havia cap candidat. Ningún volia aquests maldecaps. Que hi hagi molts candidats és bo, així hi haurà moltes idees”.

Colom fa un bon balanç dels seus anys al front de la Federació: “Quan vaig arribar tot estava aturat. L’escola de muntanya havia desaparegut. El repte va ser tornar a posar-la en marxa. S’han fet coses: hem tingut campionats d’Espanya d’escalada”.

Destaca que “ara la federació organitza competicions que eren impensables 15 anys enrere”.

Colom destaca que malauradament aquest any 2020 la pandèmia de la COVID-19 ha aturat molts dels plans de la Federació: “Ha estat un any en el que no s’ha pogut fer pràcticament res. Moltes activitats estaven previstes a partir de març i es va suspendre pràcticament tot”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *