Lluís Vallcaneras ens presenta una nova entrega de ’20 excursions curtes per Mallorca’

Lluís Vallcaneras és un dels autors més prolífics dels darrers anys. Pocs com ell poden dir que el 2020 ha escrit i publicat dos llibres. Fa unes setmanes ens presentava el seu llibre ‘Entre cims i barrancs’ i en aquesta ocasió ha editat i publicat una nova entrega, la cinquena, de la sèrie ’20 excursions curtes per Mallorca’.

Vallcaneras destaca que “com en aquest 2020 de muntanya n’hem pogut fer poca, he treballat més a l’estudi”. Entre les pàgines del seu darrer llibre s’expliquen moltes excursions curtes per a fer per Mallorca. Però recalca que són excursions curtes, però no senzilles: “La gent sol confondre que una excursió sigui curta amb que sigui fàcil. I pot ser curta i difícil. El nucli gros de Pollença no és precisament per a principiants”.

L’excursionista no amaga la seva il·lusió per a descobrir noves rutes entre els cims mallorquins: “Quan et fiques dins la muntanya veus rutes ja amb fites, però jo cerc noves rutes damunt el mapa que siguin estètiques”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *