El 2020 ha estat l’any que més ha augmentat el sortir a córrer, segons STRAVA

Un estudi elaborat per l’aplicació nord-americana STRAVA conclou que, curiosament, aquest 2020, l’any del confinament a causa de la COVID-19, ha estat l’any que més han augmentat els usuaris que han sortit a córrer.

Enguany s’ha registrat un 33% més d’activitats a l’aplicació a nivell mundial, passant dels 822 milions de l’any passat als 1.100 milions d’enguany. A més, el dissabte 2 de maig, segons STRAVA, ha estat el dia en que a Espanya més gent va sortir a córrer. Curiosament, una de las primeres setmanas de la desescalada posterior al confinament.

L’activitat preferida pels usuaris d’aquesta aplicació ha estat caminar a l’aire lliure amb molta diferència sobre la segona, que han estat esports aquàtics, el running, el ciclisme o el senderisme. Però també han crescut activitats com el yoga, el kayak o el pàdel surf.

Escolta l’anàlisi complet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *