Ayyoub Boulfoul i Marina Bagur s’imposen a la San Silvestre Illa de Menorca

Aquest diumenge s’ha celebrat la 22a edició de la San Silvestre Illa de Menorca a Sant Lluís. En la modalitat masculina, Ayyoub Boulfoul, de l’Alaior Esport, s’ha imposat completant els 5,25 kilòmetres del recorregut en un temps de 17:48″.

La segona posició a la cursa ha estat per Sergi Reurer (18:08″) i Juan Moreno, que ha completat el podi amb un temps de 18:12″.

En la modalitat femenina, la jove Marina Bagur, de L’Hospitalet Atletisme, s’ha fet amb una ajustada victòria després de creuar la línia de meta en un temps de 19:38″, només un segon manco que la segona classificada, María Pallicer (19:39).

F: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *