Marga Fullana i Sebastià Gelabert s’adjudiquen el duatló invertit de Nadal

Aquest diumenge Manacor ha acollit el duatló invertit de Nadal. Una prova que ha consistit en 8 kilòmetres en bicicleta mountain bike, 3 d’atletisme i uns altres 4 de bicicleta mountain bike.

Sebastià Gelabert s’ha imposat en la modalitat masculina firmant un temps de 36 minuts i 33 segons: “Anava al duatló a donar-ho tot i, a poder ser, revalidar el títol. Enguany tocava repetir”, destaca.

En la modalitat femenina, el triomf ha estat per tot una veterana, Marga Fullana. La corredora de Sant Llorenç des Cardassar va creuar la línia de meta en 39 minuts i 40 segons. Fullana reconeix que “vaig participar per a provar-me com em trobava”. Malauradament, la mallorquina destaca que “en la modalitat femenina quasi no hi ha nivell, per això m’he de comparar amb homes”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia : Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *