Adrián Guirado i Susana Sevillano s’imposen a la Cursa de Sa Salsa d’Eivissa

El Grup Esportiu Es Vedrà ha organitzat aquest passat diumenge a Sant Josep de Sa Talaia (Eivissa) la 13a edició de la Cursa de Sa Salsa. Una prova de 6 kilòmetres que ha guanyat Adrián Guirado en la modalitat masculina firmant un temps de 17 minuts i 34 segons.

“Venia a fer un petit entrenament ja que d’aquí a 10 dies m’en vaig a Barcelona a fer un 10K. Aquesta cursa sempre és un test per jo, em vaig trobar molt bé”, reconeix Guirado.

En modalitat femenina, el triomf va ser per Susana Sevillano. Una victòria especial per a la corredora ja que era la primera cursa que disputava any i mig després de l’accident de trànsit que va patir: “Aquest any i mig he estat veient les carreres des de la barrera i per a una persona que li agrada és dur. Ara em toca disfrutar-ho“, reconeix.

Sevillano va creuar la línia de meta en 23 minuts i 10 segons: “El punt d’inflexió va ser a la darrera pujada. Allà em van animar i el meu cap em va dir ‘venga, va, hem superat aquests mesos i això ho superarem'” i es va fer amb el triomf.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *