Joan Martí: “No és un llibre només pels aficionats a córrer, és un llibre per reflexionar”

Joan Martí Mir (Ferreries, 1975) és una de les tres veus de les ‘Converses per sortir a córrer’, el llibre del programa ‘Feim Kilòmetres’. Ell té clar que no és un manual sobre el running, el trail o com preparar una marató. Va més enllà: “No és només un llibre per a la gent que li agrada córrer, és un llibre per a qui li agrada reflexionar”.

El llibre, presentat dimecres a la llibreria Quars de Palma, recull tot una selecció de llibres, pel·lícules i músiques relacionades amb el córrer i que s’han tractat al programa ‘Feim Kilòmetres’: “La idea va sorgir a Cala Galdana (Menorca). Vaig pensar que podriem escriure un llibre de les converses”, explica Joan Martí.

A més, el presentador destaca la importància del seu excompany d’IB3 Televisió Marc Cornet, actualmente periodista esportiu a Gol Televisión, als seus inicis al running: “Marc és un dels responsables de que jo començàs a córrer”, subratlla.

“Al 2006 o 2007 Marc ja corria i un dia em va dir que havia fet una mitja marató i vaig pensar ‘aquest home no està bé'”, bromeja. Però explica que “un estiu vaig probar de córrer. Em provoca una adicció sana. Arrel de córrer em vaig donar compte de que no estava tan enfora del que em deia Marc”.

El llibre ja és a les llibreries. Una forma d’obrir-se a nous punts de vista sobre clàssics de la cultura i descobrir que hi ha una connexió amb el món de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *