Carlos Suñer: “Córrer suposa una conversa amb un mateix durant el trajecte”

Carlos Suñer (Palma, 1970) és corredor, però també el professor i crític cultural de ‘Feim Kilòmetres’ i una de les tres veus del llibre ‘Converses per sortir a córrer’.

El filòleg destaca que “el fet de córrer suposa una conversa amb un mateix durant una llarga distància”. Suñer defensa que “aquesta trobada espiritual quan correm o escalam fa que mai estiguis tot sol”.

Carlos bromeja: “Llegint ara el llibre pens ‘això jo no ho he dit'” i destaca que “la cultura no entén d’etiquetes, perquè la clau és que toca els sentiments i tothom té sentiments”. Per al professor “no hi ha cultura per diferents classes, només hi ha una cultura”.

Des de fa quatre anys, Carlos comparteix la seva saviesa al programa relacionant obres literàries o cinematogràfiques amb el món de l’esport: “El fet de que un protagonista viatji o faci expedicions té molta relació amb l’esport i el moviment físic”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *