‘Converses per sortir a córrer’: Kilòmetres i kilòmetres de cultura i esport

‘Feim Kilòmetres: Converses per sortir a córrer’ ja és una realitat. El llibre de Feim Kilòmetres ha estat presentat aquest dimecres horabaixa a la llibreria Quars de Palma amb un aforament limitat per les restriccions sanitàries.

En un acte dirigit pel periodista i corredor Marc Cornet, on els autors del llibre, el presentador Joan Martí, la periodista Mercè Valero i el professor i crític cultural Carlos Suñer han explicat les millors anècdotes d’unes converses que es remonten al 2016 a IB3 Ràdio.

L’obra recull tot una selecció de llibres, pel·lícules i músiques relacionades amb el córrer. Perque la literatura té més a veure del que ens pensam amb l’esport en general i el córrer en particular. Al llibre hi trobam converses sobre obres emblemàtiques com Don Quijote de la Mancha, Robinson Crusoe, Oliver Twist, Siddharta o Los pasos perdidos.

Però també trobam converses de pel·lícules com Les dents del diable, Fugitius, Marathon Man o Forrest Gump. A l’apartat musical, hi ha tot tipus de música. Des d’òpera per córrer fins a Queen, passant per Hard Rock o hip hop.

Kilòmetres i kilòmetres de literatura i esport pels apassionats del running, però també pels amants de la cultura. Una oportunitat meravellosa per aquest Nadal. Un bon estímul per reflexionar de la ma de l’esport i veure el món des d’altres perspectives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *