Toni Tauler: “L’objectiu és ajudar i treure el potencial als al·lots”

Toni Tauler ha estat proposat per la Junta Directiva de la Federación de Ciclisme de les Illes Balears per a la Direcció Tècnica i esportiva. Un repte que l’exciclista rep amb motivació: ” La confiança de la Federació en la meva persona m’il·lusiona”, reconeix.

Considera que no és necessari canviar la filosofia de feina dels darrers anys, ja que des que Fernando Gilet es va fer amb la presidència, “a la Federació s’estan fent les coses molt bé”.

Si ha de referir-se a objectius concrets, Tauler creu que la seva principal meta és “ajudar als al·lots per a que treguin el seu potencial”. A més, considera que el ciclisme balear “té molt bona salut” i considera que professionals com Enric Mas, Albert Torres o Lluís Mas “són un al·licient” per als més joves “perque son gent ben propera”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Federació de Ciclisme de les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *