Alejandro Forcades i Amanda Martín, els millors balears al Nacional de Trailrunning

Aquest cap de setmana el municipi eivissenc de Sant Josep de Sa Talaia ha acollit el Campionat d’Espanya de Trailrunning. Alejandro Forcades i Amanda Martín han estat els dos representants de la delegació balear al campionat.

Forcades ha quedat desè, firmant un temps d’una hora, 28 minuts i 23 segons: “Va ser una cursa molt ràpida pel perfil que tenia i tothom va anar a per totes des del principi”, reconeix.

Per la seva part, Amanda Martín va creuar la línia de meta en una hora, 53 minuts i 2 segons, quedant la 71 a la classificació general: “Tant la posició a la classificació com el temps ho valor molt. Sent una cursa tan ràpida no tenia més referències que les companyes”, destaca.

Escolta l’entrevista completa

F: Alejandro Forcades (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *