Andreu Blanes i Sara Alonso, campions d’Espanya de Trailrunning

El valencià Andreu Blanes i la donostiarra Sara Alonso s’han proclamat aquest diumenge campions d’Espanya de Trailrunning. Per delegació de la Federació Espanyola d’Atletisme, la Balear ha estat l’encarregada d’organitzar aquest esdeveniment al municipi eivissenc de Sant Josep de sa Talaia.

Blanes ha creuat la línia de meta en un temps d’una hora, 21 minuts i 27 segons, seguit del català Andreu Simón (1:24:33″) i del murcià Alejandro García (1:25:18″). El millor corredor de les Illes Balears ha estat Alejandro Forcades, que ha creuat la meta en desena posició amb un temps d’una hora, 28 minuts i 23 segons.

En modalitat femenina, Sara Alonso s’ha fet amb la primera posició gràcies a la marca d’una hora, 39 minuts i 22 segons. A la corredora basca l’han seguida les catalanes Gisela Carrión (1:43:01″) i Marta Molist (1:43:25″).

Amanda Martín, amb un temps d’una hora, 53 minuts i 2 segons, ha estat la millor balear, quedant en la 71 posició de la general.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *