Kandie destrossa el rècord del món en la mitja marató de València

El kenyà Kibiwott Kandie ha gravat el seu nom amb lletres d’or a la Mitja Marató de València que s’ha celebrat aquest diumenge dematí. L’atleta ha creuat la línia de meta en un temps de 57:32″, quasi mig minut manco que el rècord que fins avui ostentava Geoffrey Kamworor (58:01), aconseguida a Copenhague l’any passat.

Però en aquest dematí de rècords, Kandie no ha estat l’únic que ha baixat dels 58 minuts. També ho han fet els tres corredors que han seguit l’africà: el segon Jacob Kiplimo (57:37″), Rhonex Kipruto (57:49″) i Alexander Mutiso (57:59″) també han baixat el rècord mundial.

En la modalitat femenina, la guanyadora ha estat Genzebe Dibaba, amb un temps d’una hora, 5 minuts i 18 segons, seguida de Sheila Chepkirui (1:05:39″) i Senbere Teferi (1:05:51″).

Fotografia: Mitja Marató de València

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *