Tòfol Castanyer renova amb el Salomon IATI Team

Tòfol Castanyer ha confirmat a Feim Kilòmetres que ha renovat un any més pel Salomon IATI Team.

Una renovació que l’ultrafondista mallorquí anuncia després d’adjudicar-se el Campionat de Balears d’ultradistància, que s’ha disputat en el marc dels 3 dies de Trail d’Eivissa. El solleric ha estat el més ràpid amb un temps de 7 hores, 34 minuts i 20 segons, rècord inclòs de la prova.

Castanyer reconeix que a la prova s’hi havia apuntat “als darrers dies” perque a causa de l’aturada que ha provocat en aquest 2020 el coronavirus “en els darrers mesos he aturat les dinàmiques d’entrenaments, perque no tenia objectius concrets“.

A més, el solleric no amaga que “des de febrer no competía en montanya i tenia unes ganes loques de sentir aquestes sensacions”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Tòfol Castanyer (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *