Els guanyadors de la Trail dels Fars passen revista a la primera edició nocturna

Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera edició de la versió nocturna del Trail dels Fars, a Menorca. Damià Ramis i Marta Orives s’han imposat a la prova dels 21 kilòmetres. Ramis, que va firmar un temps d’1 hora, 25 minuts i 33 segons, reconeix que “va ser una cursa molt diferent perque va ser de vespre, però això va ser un al·licient“.

El guanyador es va imposar al tram final a un Joan Florit que reconeix que “Damià va agafar un ritme que jo no vaig poder seguir. Tot i això va ser divertit”.

Per la seva part, Marta Orives, guanyadora en la modalitat, va creuar la línia de meta en una hora, 59 minuts i 14 segons, reconeix que “no estic acostumada a guanyar”. Va ser una gran experiència per la corredora, que es va imposar a Tina Ametller.

Escolta l’entrevista completa

F: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *