Converses per sortir a córrer

Disponible a les llibreries el proper 15 de desembre.

En aquestes converses descubriràs que córrer pot arribar a ser una activitat transformadora. Una pràctica reparadora que genera dopamina, serotonina i endorfina. Tres hormones –diu la neurologia- causants d’una alteració anímica que provoca un estat de plaer i benestar.

Converses per sortir a córrer és un recull de moltes hores de ràdio, compartides entre Joan Martí, Mercè Valero i Carlos Suñer

El cinema, la música i la literatura són els tres eixos sobre els quals giren aquestes converses.  El nucli és tot allò, tota aquella activitat, que té a veure amb el fet de sumar kilòmetres. 

El que lee mucho y anda mucho, ve mucho y sabe mucho   

Ho diu Miguel de Cervantes per boca del seu personatge més universal.

Llegir bons llibres enriqueix l’ànima, però també veure una bona pel·lícula o escoltar una bona cançóLa por al perill és deu mil vegades pitjor que el perill en sí mateix. La frase és de Daniel Defoe, qui la diu és Robinson Crusoe. Però què tenen en comú un nàufrag del segle XVIII amb un atleta del segle XXI?  

La lectura, el cinema i la música són un suplement multivitamínic que hauria de ser de prescripció diària. Són l’avituallament enmig de la cursa del dia a dia. Les històries dels personatges -reals i de ficció- que corren per aquestes Converses esdevenen imprescindibles per entendre, indignar-se i reconciliar-se amb el món. Però també per entendre’ls a ells i entendre’ns a noltros mateixos.

Aquest Nadal regala cultura, regala kilòmetres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *