Àngels Llobera ens conta com va guanyar la marató a Eivissa tot i perdre’s

La corredora Àngels Llobera ha participat aquest cap de setmana al marató en el marc dels Tres Dies Trail d’Eivissa. Va ser la primera classificada de la prova amb un temps de 4 hores i 54 minuts. I això que va perdre prop d’un quart d’hora perque es va equivocar en el trajecte del camí.

Llobera explica que “vaig sortir molt ràpida a la cursa i em vaig desviar del marató per allà on no tocava. No veia cintes, però perque pensava que era evident”. La pollencina no amaga la frustració que aquest incident li va provocar: “Va ser com sortir amb 15 minuts de desaventatja, va ser un cop mental molt dur perque vaig sortir la darrera perque vaig haver de tornar a l’inici de la cursa “.

Però això no va ser excusa per a que Llobera fes una cursa espectacular i s’emportàs el triomf.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *