Joan Roig fitxa per l’staff tècnic d’atletisme d’Aràbia Saudita

L’entrenador eivissenc Joan Roig ha fitxat per la Selecció d’Aràbia Saudita d’atletisme. El pitiús s’incorpora a l’staff tècnic de la Federació d’Atletisme d’Aràbia.

Roig considera que “és una gran passa endavant a nivell personal i com a entrenador, però també és una gran passa endavant per l’atletisme d’Eivissa i de les Illes Balears“.

El tècnic creu que “se’ns dubte demostram que tenim grans tècnics (no parlo per mi) per totes les fites que s’han aconseguit durant aquests anys des de l’atletisme balear”.

Igualment, Roig resalta que “tots els tècnics balears tenen bons resultats, com Juan Sancha, Esteve Barceló, que demostra que a Montuiri es treballa molt bé encara que l’Ajuntament no li doni el recolzament necessari, Jaume Mulet a Palma…Una quantitat d’entrenadors que fan que l’atletisme balear demostri any rere any el que és. El meu cas és nomès una cristalització de tot això“.

També destaca “la gran feina que fa la Federació a nivell de formació. Ens duu les millors professionals de nivell nacional i internacional per formar-mos continuament i això és molt important. Els entrenadors necessitam estar ben formats i tenir grans atletes. Jo he tengut aquesta sort de tenir grans atletes i tenir aprop el meu pare, que per mi és dels millors entrenador d’Espanya i a nivell internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *