Guillem Bosch: “Volem ser part de les mesures que s’apliquin”

En temps de crisi, les empreses organitzadores de curses populars i altres esdeveniments esportius han decidit ajuntar-se. Han estat 13 empreses en total. Guillem Bosch és el principal promotor i portaveu d’aquesta iniciativa que ja ha estat presentada davant la Direcció General d’Esports.

Bosch explica que “l’objectiu és elevar propòstes tècniques per a veure el 2021 amb optimisme, perque tornar a organitzar curses per a que finalment no es puguin celebrar és la mort del sector”.

A més, afirma que “el sector ha de tenir un impuls per a garantir que al 2021 es puguin plantejar coses amb coherència. Volem ser part de les mesures que s’apliquin“. Afegeix també que organitzar curses que després es suspenen és la mort del sector.

Escolta l’entrevista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *