Convé o no córrer amb sobrepès?

Una setmana més obrim consulta amb Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers. En aquest cas, ens explica si convé o no córrer quan una persona pateix sobrepès.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’obesitat és una enfermetat crònica. Un punt de partida per a determinar si es té un pes saludable és calcular l’índex de massa corporal (IMC).

Lucía Barca explica que “el primer que hem de tenir en compte és que córrer és una activitat física intensa i suposa l’impacte de les articulacions i quan més pes tinguem més impacte genera”. A més, subratlla que “l’obesitat sol anar acompanyada de debilitat muscular“.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *