Amanda Martín: “Tot i l’operació em vaig sentir molt bé a la Trail”

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la primera edició de la Trail Can Barberà – Bosch de Bellver a Palma. En total uns 450 corredors s’han ajuntat a la dàrsena de Can Barberà per a recórrer els 24 kilòmetres del trajecte.

Amanda Martín ha estat la segona classificada d’aquesta primera edició. Destaca que “a principi de temporada et fas un calendari i et marques uns objectius. Però amb el que ens ha passat enguany ha tocat adaptar-se”.

A més, Amanda va protagonitzar l’anècdota de la cursa: “També vaig participar a la de dissabte, però em vaig perdre i als 10 kilòmetres ho vaig deixar perque anava fora del circuit”.

Escolta l’entrevista completa

F: Laura González @Lauragp.moments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *