‘150 kilòmetres per un futur sense Alzheimer’, el repte de Jaume Rigo

El corredor del Club d’Atletisme de Son Servera Jaume Rigo s’ha proposat donar visibilitat a la malaltia de l’Alzheimer per mitjà del repte solidari ‘150 kilòmetres per un futur sense Alzheimer’.

L’objectiu és fer 20 voltes al Puig de Sa Font i Na Penyal en un temps màxim de 24 hores. En total, 150 kilòmetres i 7.200 metres de desnivell. Rigo explica que “aquest repte neix perque enguany pràcticament no s’han fet carreres de llarga distància i a mí m’encanten aquest tipus de curses”.

A més, explica que “tenia tots els entrenaments fets, però d’ençà del mes de març com pràcticament tot s’ha cancel·lat enguany he cercat una alternativa i ens hem reinventat “.

Per la seva part, la gerent de la Fundació Pasqual Maragall, Gloria Oliver, destaca que “a Espanya hi ha més de 900.000 persones afectades per l’Alzheimer. El problema de l’Alzheimer continua existint i n’hem de cerca una cura“. A més, Oliver dóna un missatge d’unitat davant aquesta malaltia: “Volem donar un missatge de que si entre tots feim força i possam recursos i visibilitat podem vèncer aquesta malaltia”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *