Les organitzacions de curses uneixen forces en una nova plataforma

Les empreses organitzadores de curses populars, trails o maratons, entre d’altres, han decidit fer front a les dificultats que la COVID-19 ha provocat aquest any 2020 i han decidit unir-se.

Ha estat Guiem Bosch, qui, en representació de 13 empreses o clubs esportius de les Illes Balears afectats per la situació causada per la COVID-19, ha firmat un document d’adhesió per crear una plataforma que constitueixi una veu única d’aquestes entitats organitzadores de cara a establir un diàleg i una relació amb l’Administració.

Segons el document d’adhesió, “la finalitat d’aquesta plataforma no és altre que treballar i millorar les condicions del nostre sector de cara al 2021, ja que tots sabem que aquest 2020 ha estat un any catastròfic”. Al llarg d’aquest 2020 s’han ajornat o anul·lat un important nombre de curses degut a la declaració de l’Estat d’Alarma i les restriccions sanitàries.

El document considera “important” poder “elevar públicament aquest acord entre empreses per tal d’aconseguir recuperar la relativa normalitat amb les mesures adequades en cada moment i sempre consensuat amb les administracions competents”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *