Fernando Gilet, reelegit president de la Federació Balear de Ciclisme fins 2024

Fernando Gilet ha estat reelegit com a president de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears (FCIB) per al període 2020-2024. Gilet va ser proclamat president en funcions de l’organisme a finals del 2017, després de la mort de l’antic president Xavier Bonnin.

Al maig de 2018 es convocaren eleccions i va ser l’únic candidat. Dos anys i mig després, Gilet renova com a president de la Federació Balear per els pròxims quatre anys.

Alguns dels objectius d’aquest nou mandat és definir una nova estructura deportiva per les seleccions balears, impulsar una nova estructura pel ciclisme base de les escoles o “continuar amb la tasca de modernització i innovació de l’activitat federativa i relació amb el federat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *