Cata Corró torna a la competició amb 8 medalles al Campionat d’Espanya

Vuit mesos després de ser intervenguda per tecera vegada d’un tumor cerebral, Catalina Corró (CN Sabadell) ha participat aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de natació que s’ha celebrat a Castelló i ho ha fet amb uns resultats inmillorables.

La nedadora inquera ha sumat nou medalles en el Campionat: dos ors, cinc plates i dos bronzes. Corró es va imposar als 200 metres papallona (2.08.94) i als 400 estils (4:36.44).

La mallorquina es va penjar cinc medalles de plata en els relleus i dos bronzes, a les proves de 800 metres lliures i 200 estils.

Cata Corró tornava a la competició aquest cap de setmana després de tres intervencions a causa d’un tumor benigne al seu cervell. La primera, al març del 2017. La segona fa quasi un any, a l’octubre del 2019 i la tercera, el 9 de març d’aquest 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *