Xisco Moreno: “Córrer és la meva vàlvula d’escapament, em posa en ordre”

Xisco Moreno és metge, corredor de muntanya i apassionat de les paraules. Segons explica en el seu perfil a les xarxes socials, va pel món equilibrant simetries.

Cada dia ‘juga’ en les xarxes socials escrivint una paraula i repta als seus seguidors a que acertin el significat: “La cultura, la llengua, les paraules són el que ens defineix com a societat, com a població. Si es perden, perdem el nostre ADN”, considera.

Moreno sosté que “tots tenim la nostra vàlvula d’escapament. La meva és córrer. Córrer em posa en ordre“.

El metge confesa que “a mí m’agrada córrer. És cert que la competició et marca uns objectius, un calendari. Té aquell punt d’ansietat, nirvis, arribar a la meta…Però a mí el que m’agrada és el contacte amb la natura, enmig de camins que no has recorregut mai, trepitjar aigua, pedres. Disfrutar de l’esforç”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *