Lucas Mola: “El nivell de corredors a Balears està pujant”

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Sineu el Campionat absolut de Balears de duatló. Ha estat sobre un traçat de 5 kilòmetres de córrer a peu, 20 kilòmetres en bicicleta i dos kilòmetres i mig més de correr a peu.

El guanyador ha estat Carlos Oliver amb un temps de 55 minuts i 20 segons, seguit de Lucas Mola, que va creuar la línia de meta en 55 minuts i 31 segons.

Mola destaca que “no només en nombre de competidors, sino en nivell, Balears està pujant darrerament“. A més, l’atleta subratlla que el confinament provocat per la COVID-19 ha ajudat a valorar els entrenaments: “Abans del confinament no valoravem el suficient els entrenaments com ho feim ara”.

Escolta l’entrevista completa

F: Lucas Mola (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *