En què consisteix el dejuni intermitent?

En aquesta ocasió la fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers Lucía Barca ens parla del dejuni intermitent. Quan parlam de dejuni ho feim de “passar períodes sin ingestar aliments”.

També és important el punt de vista de Carlos Pérez i Néstor Sánchez, dos experts en psiconeuroinmunologia que acaben d’escriure un llibre sobre el dejuni intermitent i cofundadors de Regenera Elite.

Carlos Pérez explica que “la nostra forma d’alimentar-mos avui en dia, amb els ultraprocessats, fa que piquem entre hores”. Per això, suggereix: “El primer que ha de fer una persona és regularitzar el tub digestiu amb una alimentació sana. No es tracta d’estar moltes hores sense menjar, sino de menjar quan realment es tengui gana”.

Per la seva part, Néstor explica que “un persona pot estar 13 o 23 hores sense menjar sense cap tipus de problema”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *