Xisca Tous i Carlos Oliver, campions de Balears de Duatló Sprint

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sineu el Campionat de Balears de Duatló Sprint, organitzat per la Federació de Triatló de les Illes Balears (Fetrib). Un esdeveniment en el que han participat corredors il·lustres i primeres espases del duatló nacional i internacional.

En la modalitat masculina, Carlos Oliver s’ha penjat la medalla d’or després de creuar la línia de meta en un temps oficial de 55 minuts i 20 segons. La plata ha estat per Lucas Mola, que ha firmat un temps de 55:31 i el bronze per Miquel Àngel Fidalgo, que ha completat la prova amb 57:01.

Quant a la modalitat femenina, la triatleta Xisca Tous ha dominat la prova i s’ha imposat en un temps d’una hora, 3 minuts i 2 segons. Han seguit a l’artanenca Gemma Llabrés (1:07:41) i María dels Àngels Mestre (1:10:48).

F: Elitechip (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *