Tercer campionat d’Europa de Madison per Albert Torres i Sebastià Mora

Albert Torres i Sebastià Mora han aconseguit aquest diumenge amb la Selecció Espanyola la seva tercera corona en la modalitat de Madison al Campionat d’Europa de Ciclisme en pista, celebrat a Plovdiv (Bulgaria).

El ciclista ciutadellenc, juntament amb el castellonenc, ha finalitzat primer a la prova amb una puntuació de 51 punts, seguit dels portuguesos Ivo i Rui Oliveira (43) i els italians Francesco Lamon i Stefano Moro (33).

La parella espanyola ha demostrat en tot moment ser la dupla més forta de tota la prova i han dominat al llarg dels darrers 15 sprints, imposant-se a 5.

D’aquesta manera el menorquí Albert Torres tanca un any diferent, però molt especial. Després de participar al seu primer Giro d’Italia amb el Movistar Team, Torres s’acomiada d’aquest 2020 amb un excel·lent resultat gràcies a aquesta nova medalla d’or damunt la pista.

F: Real Federación Española de Ciclismo (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *