Dissabte es celebra la I Trail Can Barbarà – Bosc de Bellver

Aquest pròxim dissabte 21 de novembre es celebrarà la I Trail Can Barbarà – Bosc de Bellver, organitzada pel Club Marathon Mallorca i la Federació d’Atletisme de les Illes Balears.

Aquesta cursa pedestre per muntanya tendrà la sortida i l’arribada a la dàrsena de Can Barbarà, a Palma, i el recorregut inclou camins de terra del Torrent del Mal Pas, així com camins, rutes i senders forestals del Bosc del Castell de Bellver.

El circuit serà d’un total de 14 kilòmetres i, degut a les restriccions sanitàries per la COVID-19, només podran participar-hi 150 atletes. A més, hi haurà altres restriccions, com la prohibició de compartir avituallament entre participants o l’obligació de prendre’s la temperatura abans de la sortida.

F: Flickr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *