José Manuel Barquero: “Per jo l’esport ha estat una escola de vida”

José Manuel Barquero és advocat, columnista i periodista.  És un apassionat de l’atletisme, del ciclisme, de la muntanya i de l’escalada. Kilòmetres n’ha fet molts. Dins i fora de les Illes.  De fet, acaba de recórrer 170 kilòmetres per la Serra de Tramuntana.

Des del primer moment no amaga la seva estima per l’esport: “L’esport m’ha donat moltes coses. L’esport per jo ha estat una escola de vida”. Reconeix que “practicant esport s’aprenen moltes coses”.

A més, reconeix que “he practicat esport tota la vida, però si fa uns anys em diuen que pujaria muntanyes de 7.000 metres no m’ho hagués cregut”. Com a qualsevol esportista, Barquero confesa que també li ha passat factura l’aturada que ha provocat el coronavirus: “Les darreres setmanes del confinament domiciliari se’m feren molt feixugues”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *