Guillermo Homar: “Feia temps que volia participar a la Titan Desert”

Guillermo Homar ha estat un dels participants de l’edició d’enguany de la Titan Desert. Quan parlam de la Titan Desert ho feim d’una de les competicions més exigents del món en bicicleta de muntanya. 

Originàriament, són sis dies de competició pel desert del Marroc, però aquest any -a causa del  coronavirus– s’han disputat a Almeria. En total 430 kilòmetres repartits en 5 dies i 5 etapes. Enguany no s’ha creuat el desert del Marroc, però sí que els participants ha rodat per l’unic desert que hi ha Europa.

Homar reconeix que “al principi hi havia molts de nirvis, però ha estat una gran experiència”. Enguany, el ciclista palmesà ha complit un desig que feia anys volia dur a terme: “Fa molts d’anys que volia participar. Altres edicions no podia per les dates en que es celebrava. Enguany, quan vaig veure que seria per novembre no m’ho vaig pensar i em vaig inscriure tot d’una”, explica.

Per Guillermo Homar ha estat una gran experiència, però durant la cursa ha viscut moments durs: “A la Titan hi ha moments on t’has d’autoestimular i ser optimista perquè si no és molt difícil acabar les etapes”. De moment, ja s’ha proposat participar a l’edició del 2021.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *