El 6 de desembre Sa Pobla acollirà el XIII Duatló

El pròxim diumenge 6 de desembre es celebrarà la 13a edició del Duatló Sa Pobla a les 10:00 del dematí. L’esdeveniment contarà amb tres itineraris. Una primera cursa a peu de 5 kilòmetres, que consistiran en donar 3 voltes a un circuit de 1,6 kilòmetres.

La segona cursa serà amb bicicleta i consistirà en un recorregut total de 25 kilòmetres, corresponents a 3 voltes a un circuit d’asfalt de 8,3 kilòmetres.

La tercera cursa serà a peu en un recorregut de 3 kilòmetres, consistents en donar dues voltes a un circuit d’1,5 kilòmetres.

La prova es regularà segons el reglament de la Federació de Triatló de les Illes Balears (FETRIB) i en el tram de bicicleta serà obligatori l’ús de casc i no estarà permés l’ús de manillars de triatló a les bicicletes. Només manillas de corba tradicionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *