Eduardo Horrach: “Volia un repte que pogués controlar jo”

Quan parlam d’Eduardo Horrach ho feim d’un apassionat de la mar i, sobretot, un gran amant de la navegació. Fa uns anys una greu malaltia el va obligar a aparcar aquesta passió. Però va ser aquesta mateixa passió el que li va donar forces per sortir endavant.

El seu repte de fer la volta a Mallorca en solitari es va convertir en un dels grans al·licients de la seva vida: “Després de passar per algo traumàtic, volia un repte que jo pogués controlar”, reconeix.

El passat mes d’octubre, Horrach va complir el seu repte. A més, ha establert la primera marca en la modalitat d’embarcacions inferiors a 40 peus: 25 hores 5 minuts 58 segons.

“Varen ser 25 hores on no tens cap pausa“, afirma. El fet de donar la volta a Mallorca no té gaire avantatges “perque en un mar més obert el vent és més constant. Navegar devora la costa no té cap avantatge”.

El regatista reconeix que “en primera part de la travessia volia aprofitar al màxim els vents favorables”. Malauradament al principi va tenir una averia: “Vaig tenir una petita averia que em va provocar un poc de retard”. Però no va provocar que Horrach no pogués complir el seu repte. Un exemple de superació.

Escolta l’entrevista completa

Fotografies: Feim Kilòmetres / Eduardo Horrach

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *