Antoni Gran i Rosa María Córdoba guanyen la XX Mitja Marató de Menorca

Aquest diumenge s’ha celebrat la desena edició de la Mitja Marató Illa de Menorca. Una prova que ha tengut com a escenari el Passeig Marítim del Port de Ciutadella i el seu casc antic.

Antoni Gran, amb un temps d’una hora, deu minuts i sis segons, s’ha fet amb el triomf en la modalitat masculina. El corredor del club Viva-Es Raiguer ha acabat per davant de Francesc Xavier Gornals (1:10:28) i Jonatan Sanabria (1:11:52), que han completat el podi.

En la modalitat femenina, la victòria ha estat per Rosa María Córdoba, del Club Atletisme Montuiri, que ha creuat la línia de meta en un temps d’una hora, 23 minuts i 59 segons. Juntament amb Córdoba, han completat el podi Mari Allés i (1:30:14) i María Ramis (1:30:42).

Fotografía: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *